Înapoi
  • Borocay Blue
  • Borocay Blue
Înainte

MICUL SEDAN SOFISTICAT

Chevrolet Aveo cu 4 uși îți oferă toate calitățile pe care le-ai aștepta de la un Chevrolet: aspect exterior atrăgător și sofisticat, manevrabilitate sportivă datorată șasiului rigid, economie excelentă de combustibil, flexibilitate și, bineînțeles, punctaj de 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP. Primești mult mai mult pentru banii investiți, pentru că acest automobil de dimensiuni mici nu face compromisuri. Descoperă-l!

STIL SOFISTICAT ÎN MIȘCARE

Aveo înseamnă atracţie şi fler. Atrăgător şi încrezător la exterior, iar la interior impresionează prin modul inteligent în care au fost folosite materialele de calitate şi de asemenea, prin dotările de care dispune. Să nu uităm de faptul că poate acomoda confortabil cinci pasageri. Te vei îndrăgosti de Aveo pentru că este revigorant de diferit. Un exemplu bun îl constituie farurile inspirate din designul motocicletelor care sunt încastrate în tuburi duble cu rame negre lucioase și inele cromate. Pasajele pronunţate ale roților completează stilul încrezător și, în partea din spate, lămpile conferă un plus de eleganță aspectului aerodinamic și atrăgător. Îl vei îndrăgi cu siguranță!

RAFINAMENT ȘI SPAȚIU INTERIOR GENEROS

Înapoi
Înainte

Deschide ușa oricărui model Chevrolet Aveo și îi vei aprecia imediat rafinamentul.

Dispune de dotările pe care știm că le aștepți de la o mașină: stil deosebit, dar în același timp practic, opțiuni de depozitare inteligente, spațiu amplu – cu volumul portbagajului de 502 litri - și, mai presus de toate, echipări standard de calitate superioară.

PLĂCUT DE CONDUS, EFICIENT ÎN CEEA CE PRIVEŞTE CONSUMUL

Performanța superioară și consumul redus de combustibil nu merg de obicei împreună. Dar realizarea acestui lucru a fost scopul care a marcat procesul de proiectare a gamei de motorizări Chevrolet Aveo. Și suntem conștienți că aceste considerente sunt importante pentru tine. Sunt disponibile 4 motoare pe benzină: cel de 1,2 litri are emisii de doar 119g/km și oferă un consum impresionant de 5,1 litri/100 km. Vezi mai multe informații despre motorizare pe pagina cu specificații tehnice Aveo.

Înapoi
Înainte

PERFORMANŢĂ AVANSATĂ ÎN MATERIE DE SIGURANŢĂ

Te aștepți să luăm în serios problema siguranței tale. Și o facem. Unele modele Aveo sunt dotate cu 6 airbaguri. Sistemul anti-blocare la frânare (ABS) și sistemul ISOFIX de fixare a scaunului de copil sunt opțiuni standard la toate modelele Aveo. Caroseria compactă a modelului Aveo contribuie la manevrabilitatea superioară, dar este și cheia nivelului avansat de siguranță oferit: în cazul unui accident acoperișul este capabil să suporte o greutate de 4,2 ori mai mare decât greutatea efectivă a mașinii. Oţelul de calitate superioară folosit pentru fabricarea modelului Aveo are o rezistenţă la rupere crescută, ceea ce înseamnă mai multă siguranţă pentru pasageri.

Înapoi
Înainte

Faruri cu funcție „Follow-me-home”

Funcţia „Follow-me-home” îţi oferă siguranţă atunci când ajungi acasă târziu, farurile oprindu-se automat după ce îţi luminează drumul până la uşă.