Înapoi
  • Borocay Blue Metallic
  • Borocay Blue Metallic
  • Borocay Blue Metallic
Înainte

MODELUL HATCHBACK SPORTIV GATA SĂ IA VIAȚA ÎN PIEPT

Atunci când vine vorba de modele hatchback de dimensiuni mici, Chevrolet Aveo este greu de ignorat: aspect elegant, manevrabilitate sportivă, economie de combustibil excelentă, flexibilitate și, bineînțeles, punctaj de cinci stele la testele de siguranță Euro NCAP. Primeşti mai multă valoare pentru banii investiţi pentru că este o maşină de dimensiuni mici care nu face compromisuri. Descoper-o!

INTERIOR SPAȚIOS, BINE CONCEPUT

Deschide ușa oricărui model Chevrolet Aveo și vei aprecia imediat eleganța. Dispune de dotările pe care știm că le aștepți de la o mașină: stil deosebit, dar în același timp practic, opțiuni de depozitare inteligente, spațiu amplu și, mai presus de toate, echipări standard de calitate superioară. O dotare specială este Chevrolet MyLink, sistemul inovator de infodivertisment care include o cameră video pentru marşarier. Chevrolet MyLink este dotare standard pentru nivelurile de echipare LTZ și opțională pentru LT.

Înapoi
Înainte

PLĂCUT DE CONDUS, EFICIENT ÎN CEEA CE PRIVEŞTE CONSUMUL

Înapoi
Înainte

Performanța superioară și consumul redus de combustibil nu merg de obicei împreună.
Dar realizarea acestui lucru a fost scopul care a marcat procesul de proiectare a gamei de motorizări Chevrolet Aveo. Și suntem conștienți că aceste considerente sunt importante pentru tine.
Sunt disponibile 2 motoare pe benzină: cel de 1,4 litri cu trasmisie manuală are emisii de doar 136g/km și oferă un consum impresionant de 5,7 litri/100 km. Vezi mai multe informații despre motorizare pe pagina cu specificații tehnice Aveo.

PLĂCEREA PURĂ DE A CONDUCE
BUCURĂ-TE DE O EXPERIENŢĂ URBANĂ VERITABILĂ

Te aștepți să luăm în serios problema siguranței tale. Și o facem. Unele modele Aveo sunt dotate cu 6 airbaguri pentru nivelurile de echipare LT și LTZ. Sistemul anti-blocare la frânare (ABS) și sistemul ISOFIX de fixare a scaunului de copil sunt opțiuni standard la toate modelele Aveo.

Caroseria compactă a modelului Aveo contribuie la manevrabilitatea superioară, dar este și cheia nivelului avansat de siguranță oferit: în cazul unui accident acoperișul este capabil să suporte o greutate de 4,2 ori mai mare decât greutatea efectivă a mașinii. Oţelul de calitate superioară folosit pentru Aveo are o rezistenţă la rupere crescută, ceea ce înseamnă mai multă siguranţă pentru pasageri.

Înapoi
Înainte

Faruri cu funcție „Follow-me-home”

Funcţia „Follow-me-home” îţi oferă siguranţă atunci când ajungi acasă târziu, farurile oprindu-se automat după ce îţi luminează drumul până la uşă.