CHEVROLET CAPTIVA
CAPTIVANT DIN ORICE UNGHI

Înapoi
  • Switchblade Silver Metallic
Înainte
Change Color
Înapoi Înainte

Engine

2.0L
diesel

Consum Redus (Mixt)

8.3
l / 100 km

Chevrolet MyLink

7"

Alertă privind unghiul mort din lateral

AUTOVEHICULUL POLIVALENT CARE ÎȚI OFERĂ TOTUL

Combinând performanța și estetica, noul Captiva redefinește SUV-ul prin sistemul de infotainment superior de ultimă generație Chevrolet MyLink. Iar cu numeroasele dotări de siguranță noi și inovatoare, Captiva te va duce oriunde dorești sau trebuie să ajungi.

INFOTAINMENT LA SUPERLATIV

Chevrolet Captiva prezintă noul Chevrolet MyLink, sistemul nostru de infotainment unic care îți permite să asculți piesele preferate, să obții informații despre trasee și să îți accesezi contactele prin simpla conectare a smartphone-ului prin USB (sau Bluetooth, numai pentru funcțiile de bază).

Fiecare deplasare este mai simplă datorită unui sistem de infotainment care îți oferă o modalitate inteligentă și ușoară de a-ți conecta smartphone-ul la autovehicul prin intermediul Apple CarPlay (iPhone 5X cu sistem de operare 8.X sau superior). Accesează-ți aplicațiile preferate și alte funcții prin comandă vocală în limba engleză cu ajutorul Siri, al comenzilor de pe volan sau al afișajului tactil color de 7 inch cu rezoluție ridicată.

ATRAGE ATENȚIA CU FIECARE OCAZIE

Cu aspect sportiv și elegant, grila dublă a radiatorului noului Captiva iese în evidență prin finisajul cromat premium care completează și mai mult cadrul SUV-ului, transmițând ideea de performanță și stil superioare.

Placa de protecție

Placa de protecție protejează partea de sub caroserie a autovehiculului Captiva de orice posibile daune în cazul în care intră în contact cu solul. Un alt motiv ca să conduci cu încredere pe teren denivelat sau accidentat.

Două țevi de eșapament cromate, cu aspect sportiv

Cele două țevi de eșapament cromate cu aspect sportiv conferă doza suficientă de atitudine elegantului Captiva.


Lumina de stop amplasată în partea centrală sus

Spoilerul și lumina de stop integrată în partea centrală sus oferă un plus de siguranță și stil.

PERFECT BLACK EDITION

CAPTIVA - VEDERE INTERIOARĂ LA 360°

Fă clic și trage pentru a descoperi mai multe despre modelul Captiva

CAPTIVA - VEDERE INTERIOARĂ LA 360°

Fă clic și trage pentru a descoperi mai multe despre modelul Captiva

Încărcător pentru dispozitive mobile

Încarcă dispozitivele mobile în timpul deplasării cu ajutorul porturilor USB disponibile la bordul Captiva.

Scaune reglabile în 8 direcții

Reglează înălțimea, unghiul de înclinare și suportul lombar al scaunului în 8 direcții diferite, pentru a-ți personaliza confortul.


Depozitare în podeaua portbagajului

Ascunde obiectele de mici dimensiuni și transportă mai multe lucruri în timpul călătoriilor folosind spațiul de depozitare suplimentar ascuns sub podeaua portbagajului. Mai mult spațiu, mai multe posibilități.


Fie că este vorba despre persoanele sau obiectele preferate, noul Captiva îți oferă spațiu pentru a lua la bord mai mult din ceea ce îndrăgești. Cu cele trei rânduri spațioase pentru 5+2 locuri de adulți, asigurând un volum de 1.598 de litri, îți poți adapta în permanență nevoile la diferite itinerarii. Scaunele din spate pliabile într-un raport de 60/40 sunt minunate dacă ai o încărcătură suplimentară.

A DIFFERENT FOLD FOR A DIFFERENT FACET OF YOUR LIFE

TEHNOLOGIE CONCEPUTĂ PENTRU CONFORT

Volan multifuncțional telescopic

Volanul multifuncțional telescopic este conceput pentru a oferi confort în timpul deplasării și permite multe reglaje și o poziționare optimă, pentru o manevrare mai naturală a modelului Captiva.

Tempomat

Bucură-te de călătoriile lungi în autovehiculul tău Captiva cu ajutorul tempomatului. Setează și păstrează sau reglează viteza de deplasare cu ajutorul comenzilor amplasate comod pe volan.


PUTERE IMBATABILĂ LA DRUM

CLIC ÎN VITEZĂ


Modelul Captiva este disponibil atât cu transmisie automată, cât și manuală. Bucură-te de confortul oferit de transmisia automată fără a schimba treptele de viteză în timp ce accelerezi sau decelerezi. Preferi să rămâi la schimbătorul de viteze și să selectezi treptele de viteză după cum ai nevoie? Este suficient să alegi transmisia manuală cu 6 trepte de viteză. Orice alegi, poți să fii sigur de performanța maximă Chevrolet.

 


Experimentează puterea veritabilă cu unul dintre cele mai puternice crossovere compacte din lume - pornește (așează-te în scaunul șoferului) la drum cu motorul pe benzină de 3 litri, putere de 258 cp și injecție directă al autovehiculului Captiva.

 

 

 

 

 

Preferi să combini forța impresionantă cu un consum de carburant și mai mic? Simte plăcerea fără pereche a condusului intens asigurată de modelele Captiva cu motor pe benzină de 2,4 L și putere de 167 cp sau diesel de 2,2 L și putere de 184 cp!

 

IMPRESIONANT, FIABIL ȘI SIGUR

Forța noului model Captiva nu rezidă numai în exteriorul său elegant și puterea uimitoare. Funcțiile de siguranță cuprinzătoare și inovatoare ale modelului Captiva sunt concepute să te ajute să fii încrezător în timpul fiecărei călătorii. Cu o gamă largă de tehnologii de siguranță precum alerta privind unghiul mort din lateral și sistemul de control electronic al stabilității, SISTEMUL DE AVERTIZARE TRAFIC SPATE PENTRU DEPLASAREA ÎN MARȘARIER, SENZORUL DE DETECTARE OBSTACOLE FAȚĂ ȘI SPATE.

Sistemul de asistare la parcare cu cameră video pentru marșarier


Sistemul de asistare la parcare funcționează împreună cu camera video pentru marșarier pentru a-ți atrage atenția asupra eventualelor obstacole, ajutându-te să parchezi în siguranță și cu ușurință.

Sistem de avertizare trafic spate pentru deplasarea în marșarier


Cu ajutorul senzorilor radar, sistemul de avertizare trafic spate pentru deplasarea în marșarier avertizează șoferul cu privire la autovehiculele din trafic la ieșirea din parcare – inclusiv parcarea oblică. Dacă sunt detectate autovehicule în mișcare, sunt declanșate alerte vizuale și sonore.

Alertă privind unghiul mort din lateral


Simbolurile LED din oglinda exterioară corespunzătoare te avertizează atunci când un alt autovehicul se află în unul dintre unghiurile moarte.

Echilibrul perfect

Sistemul de echilibrare automată are rolul de a distribui uniform greutatea în autovehicul și se activează automat atunci când detectează prezența unei greutăți mari în partea din spate, sporind nivelul de manevrabilitate și siguranță.

Tracțiune integrală

 

Sistemul de tracțiune integrală asigură o tracțiune îmbunătățită la deplasarea pe teren denivelat, folosind senzorii electronici pentru a crește cuplul motor către roțile cu tracțiune. Este ideal pentru condusul în condiții de drum nefavorabile și perfect pentru menținerea direcției.

Tetiere active

Tetierele active au rolul de a diminua impactul asupra gâtului prin minimizarea mișcării excesive a capului către spate în cazul unei coliziuni din spate. Acționează folosind forța cu care corpul împinge în spătarul scaunului pentru a deplasa instantaneu tetiera în față ajutând capul pentru a proteja gâtul tuturor persoanelor aflate la bord.

Centuri de siguranță cu dispozitive de pretensionare

Centurile de siguranță cu dispozitive de pretensionare reduc șocurile pe care le pot suporta pasagerii, strângând centurile de siguranță în cazul unei coliziuni în momentul impactului. Această strângere preventivă sporește totodată eficiența airbagurilor.

ISOFIX

ISOFIX este un sistem de fixare rigidă menit să blocheze automat scaunul auto al copilului tău fără a fi nevoie să folosești o centură de siguranță pentru adulți. În schimb, scaunul auto al copilului tău va fi fixat în siguranță și direct de cadrul autovehiculului. ISOFIX este un sistem mai ușor, mai rapid și mult mai sigur pentru copilul tău.