Înapoi
  • Sandy Beach Brown
  • Sandy Beach Brown
Înainte

UN SUV PREGĂTIT PENTRU ORICE

Captiva este SUV-ul de familie pregătit pentru orice. Liniile cursive, accentuate la partea frontală şi cea din spate, emană eleganţă şi întocmai nivelul de forţă şi de hotărâre potrivit. Şi toate acestea țin doar de exterior. Este în acelaşi timp şi practic şi versatil: un autovehicul cu 7 locuri pregătit pentru viaţă. Descoperă aici modelul Captiva.

CREAT PENTRU A IMPRESIONA

Puterea care emană de sub capotă este reflectată de stilul hotărât al designului exterior al modelului Captiva. Fiecare element de design (lămpile spate cu tehnologie LED sunt un exemplu perfect) sporeşte caracterul atrăgător al acestui model care captează toate privirile. Este un autovehicul care impresionează în aceeaşi măsură și când este privit, şi când este condus.

UN INTERIOR UIMITOR

Înapoi
Înainte

Cele trei rânduri de scaune modulare cu acces uşor pot transporta atât încărcături de dimensiuni mari, cât şi până la 7 persoane. Pentru zona şoferului şi a pasagerului din faţă este disponibil un sistem bi-zonal de climatizare, astfel încât fiecare să poată beneficia de răcoare.

Modelul Captiva este dotat cu sistem de încălzire pentru scaunele din față la nivelurile de echipare LT Plus și LTZ. Sistemul este disponibil și pentru al doilea rând de scaune.

PLĂCEREA PURĂ DE A CONDUCE

Sub capota sculptată vei găsi unul dintre cele 4 motoare puternice disponibile, fiecare dintre acestea cu transmisie manuală sau automată cu şase trepte de viteză şi funcţionare uniformă şi agilă.

Înapoi
Înainte

Motoare pe benzină

Motoarele modelului Captiva beneficiază de un număr mare de îmbunătăţiri tehnologice. Printre acestea pot fi enumerate sincronizarea variabilă a supapelor pentru unitatea noastră pe benzină cu doi arbori cu came în chiulasă 2.4 litri, care contribuie la dezvoltarea unei puteri de 167 cp şi la accelerarea de la 0 la 100km/h în doar 10,3 secunde (cifre valabile pentru motorul pe benzină cu cilindree de 2,4 litri şi tracţiune integrală).

Motoare diesel

Nici oferta noastră de motoare diesel nu te va dezamăgi. Unitatea noastră cu supraalimentare de 2,2 litri este disponibilă în 2 variante de putere, 163 sau 184 cp şi este echipată cu tehnologia Start/Stop, împreună cu transmisia manuală. Un echilibru perfect între putere şi eficienţă.

Opţiuni de transmisii şi motoare

Fie că alegi transmisia manuală sau transmisia automată cu 6 trepte de viteză, tracţiunea pe puntea faţă sau tracţiunea integrală ce poate fi activată când este necesar, trebuie să ştii că şasiul modelului Captiva a fost reglat pentru o dinamică mai bună a autovehiculului, îmbunătăţind caracteristicile în viraje şi reducând în mod impresionant efectul de ruliu, astfel încât să te bucuri de plăcerea de a conduce în timpul fiecărei călătorii.

ACCES ŞI PORNIRE FĂRĂ CHEIE

Înapoi
Înainte

Uită de căutarea febrilă prin buzunare sau genţi pentru a găsi cheile autovehiculului. Modelul Captiva este echipat cu un sistem pe care l-am denumit PEPS (Passive Entry, Passive Start). Aceasta înseamnă că, atât timp cât ai asupra ta cheia cu telecomandă, Captiva se va descuia automat în momentul în care atingi mânerul uşii. După ce ai urcat la bord, tot ce trebuie să faci este să apeşi un buton pentru a porni autovehiculul. La finalul călătoriei trebuie doar să apeşi acelaşi buton pentru a-l opri. Apoi, Captiva se încuie automat în timp ce te îndepărtezi.


PERFORMANŢE AVANSATE ÎN MATERIE DE SIGURANŢĂ

Siguranţa ta şi cea a pasagerilor este cea mai importantă. Captiva a obţinut un punctaj de 5 stele la testele de siguranţă NCAP, cu dotarea standard:

● 6 airbaguri pentru protecţia ta şi a pasagerilor în eventualitatea producerii unui accident

● controlul tracţiunii, controlul electronic al stabilităţii şi sistemul de asistenţă la frânare ajută la prevenirea accidentelor

● sistemul de control la deplasarea în pantă

Modelul Captiva este echipat, de asemenea, cu asistentul la pornirea în rampă care ajută la prevenirea deplasării autovehiculului în spate în timpul pornirii pe un drum înclinat.