Înapoi
  • Carbon Flash
  • Carbon Flash
Înainte

UN HATCHBACK SPORTIV CE VA ATRAGE TOATE PRIVIRILE

Ca şi celelalte versiuni ale modelului Cruze, acest hatchback are un design atrăgător. Datorită montajelor şi finisajelor de înaltă calitate, dotărilor standard generoase şi tehnologiilor dinamice, Cruze hatchback îmbină perfect esteticul şi practicul.

Cu motoare noi, tehnologie avansată de infodivertisment şi dotări de siguranţă optimizate, modelul Cruze a înregistrat un succes extraordinar la nivel mondial, vânzările depăşind 2 milioane de mașini. Află de ce este atât de popular.

STIL CE ATRAGE PRIVIRILE

Înapoi
Înainte

Linia lină a caroseriei şi acoperişul în stilul unui coupe oferă modelului Cruze hatchback o personalitate puternică şi atractivă. În prezent există atâtea maşini care arată la fel încât ştim că vei aprecia un stil special. Şi, datorită grilei duble a radiatorului, caracteristică mărcii Chevrolet şi farurilor care se întind spre partea din spate, Cruze este mai mult decât atât. Este deosebit şi stilat în acelaşi timp. O maşină potrivită în orice situaţie.

CONDUCERE ŞI MANEVRABILITATE FERME

Modelul Cruze hatchback – ca şi versiunile sedan şi station wagon beneficiază de un sistem de ranforsare integrală a caroseriei (BFI – body-frame integral system) pentru a-ţi oferi o experienţă de conducere şi manevrabilitate ferme. Beneficiile acestui sistem sunt:

● Stabilitate evidentă

● Ţinută de drum

● Acceleraţie superioară perceptibilă

DOTĂRI INTERIOARE EXCEPŢIONALE

Înapoi
Înainte

Sunt disponibile şi numeroase dotări standard  pe care le vei aprecia:

● Computer pentru şofer cu informaţii referitoare la caracteristicile eco, pentru motoarele cu tehnologie Start/Stop

● Radio/CD player

● Mufă de conectare pentru iPod sau MP3 player

● Geamuri faţă electrice

● Scaun pentru şofer reglabil în 4 direcţii

Şi asta nu e tot! Chevrolet MyLink – cu ecranul color de 7" – este sistemul inovator de infodivertisment ce include şi o cameră video pentru parcarea cu spatele. Descoperă aici aceste tehnologii inteligente.

EFICIENŢĂ DE COMBUSTIBIL ŞI PERFORMANŢĂ CRESCUTĂ

Poţi alege dintre cele 7 motoare cu performanţe deosebite, pe benzină sau diesel, cu cilindree începând de la 1,4 litri şi până la 2,0 litri, inclusiv un nou motor pe benzină de 1,4T litri şi putere de 140 cp.

Pentru numeroase motoare este disponibilă tehnologia start/stop ce reduce şi mai mult consumul de combustibil şi emisiile. Suspensiile superioare, perfecţionate pe circuitul de curse Nürburgring din Germania, asigură manevrabilitatea dinamică şi fermă a maşinii.

INTERIOR SPAŢIOS, DE CALITATE SUPERIOARĂ

Înapoi
Înainte

Atunci când urci la bordul unui model Cruze vei avea imediat senzaţia că această maşină are o notă de lux. Pe lângă lumina ambientală iceblue, această senzaţie va fi întărită de:
●  high quality materials and masterful workmanship throughout -- from the seams in the seat upholstering to the immaculate fit of the interior elements,
●  designul postului de conducere, inspirat de maşinile de performanţă.

Cruze este un model spaţios, dispunând de suficient spaţiu pentru 5 adulţi - care se vor bucura de spaţiul pentru cap, picioare şi umeri, cel mai generos din clasa sa – şi pentru bagajele acestora. Volumul portbagajului este de 524 l.

SPAŢIU DE DEPOZITARE AMPLU

Înapoi
Înainte

Acum ai şi multe spaţii de depozitare pentru lucrurile tale în timpul călătoriei, inclusiv:
Compartiment pe partea superioară a planşei de bord pentru monede şi obiecte de dimensiuni mai mici, ce include şi porturi aux-in şi USB
Cotieră spate cu spaţiu de depozitare integrat
Compartimente pentru sticle şi hărţi în portierele faţă şi spate, precum şi pe spătarele scaunelor din faţă

CRUZE ESTE SIGUR

În eventualitatea unui accident, cele 6 airbaguri standard, dispozitivele de pretensionare a centurilor de siguranţă şi zonele de deformare faţă şi spate ce absorb forţa de impact, împreună cu celula de siguranţă tubulară, ranforsată, sunt gata să vă protejeze.

Dar oricum nu ne dorim accidente, aşa că am prevăzut modelul Cruze cu o gamă impresionantă de dotări de prevenţie, inclusiv:

●  ABS şi EBD pentru controlul frânării

●  TCS şi ESC pentru tracţiune şi stabilitate

●  Avertizare unghi mort pentru mai multă siguranţă la schimbarea benzii pe autostradă

●  Sistem de monitorizare a presiunii din pneuri