2016 CHEVROLET CRUZE
Sosești cu stil

Înapoi
  • Old Blue Eyes Metallic
Înainte

Siguranță

4
Airbags

Chevrolet MyLink

7"

Engine

1.4T/1.6/1.8
benzină

Consum redus (Mixt)

6,7-7,8
l/100 km

MAXIMUM DE RAFINAMENTClădit pe moștenirea unei eleganțe fără vârstă și a unei atenții deosebite la detaliu, Chevrolet Cruze 2016 este conceput pentru a oferi siguranță cuprinzătoare, tehnologie de ultimă oră și performanță. Peste 3,5 milioane de oameni s-au îndrăgostit deja de cel mai bine vândut autoturism Chevrolet de până acum. Acum este rândul tău să descoperi de ce modelul Cruze 2016 reprezintă cea mai mare realizare într-o tradiție a excelenței.

SOSEȘTI CU STIL

Atrage atenția în sensul bun al cuvântului cu elegantul Chevrolet Cruze. Silueta sa elegantă a fost reconfigurată pentru a avea faruri bi-halogen strălucitoare, lumini diurne cu tehnologie LED și proiectoare de ceață* elegante. Și pentru a fi și strălucitor, poți alege acum să îți personalizezi autovehiculul Cruze cu jante din aliaj de 16 sau 17 inch și vopsele nou-nouțe, printre care Old Blue Eyes metalizat și Burnt Coconut metalizat.

Proiectoarele De Ceață

Atunci când conduci în condiții de vizibilitate redusă, proiectoarele de ceață puternice se dovedesc de neprețuit, ajutându-te să vezi și să fii văzut.

Power Folding Side Mirror

Așa cum era de așteptat, nici măcar oglinzile retrovizoare ale modelului Chevrolet Cruze nu sunt obișnuite; aceste oglinzi exterioare în culoarea caroseriei, pliabile electronic sunt echipate cu semnalizatoare de direcție integrate în forma aerodinamică.

Rear Lamp

Designul echilibrat al stopurilor adaugă o finisare delicată aspectului Chevrolet Cruze.

Stil cu substanță

Pătrunde în habitaclul spațios și somptuos al modelului Cruze ca să descoperi un echilibru fin între funcții de confort și accente de lux. De la scaunele versatile, cu tapițeria din piele pe care o dorești, până la sistemul de infotainment MyLink și climatizarea automată, Chevrolet Cruze 2016 transformă fiecare călătorie într-o experiență.

Scaune Pliabile

Interiorul din piele care este deja spațios se mărește și mai mult atunci când unul sau ambele scaune pliabile în raport de 60:40 este rabatat în față, pentru a mări capacitatea portbagajului

Încărcare Prin USB

Menține-ți în funcțiune la capacitate maximă dispozitivele electronice personale cu ajutorul porturilor de încărcare USB confortabile

Sistemul De Climatizare

Menține temperatura ideală în habitaclu cu ajutorul sistemului de climatizare cu reglare electronică.

BUN VENIT ÎN VIITOR

Chevrolet MyLink

Folosește ecranul tactil Chevrolet MyLink ca să asculți piesele preferate, să obții informații despre trasee și să-ți accesezi contactele atunci când îți sincronizezi smartphone-ul compatibil prin USB sau tehnologia Bluetooth®. În plus, posesorii de iPhone se pot bucura de posibilitatea de a utiliza multe funcții fără să-și folosească mâinile cu ajutorul Siri Eyes Free. Nu trebuie decât să apeși un buton de pe volan și să dirijezi Siri prin comenzi vocale să scrie mesaje, să efectueze apeluri, să solicite informații despre trasee și chiar să trimită e-mailuri.

Tempomat

Găsește viteza confortabilă și menține-o cu ajutorul tempomatului din dotarea autovehiculului Cruze. Când sistemul este activat, apasă pur și simplu butonul SET atunci când ai atins viteza dorită; apoi apasă - sau + pentru a crește sau scădea viteza cu 1 km/h cu fiecare apăsare a butonului.

PERFORMANȚĂ CU INIMA. EFICIENȚĂ INTELIGENTĂ.

Trei motorizări pentru a se potrivi stilului tău.

Liniile inteligente și line ale modelului Chevrolet Cruze 2016 au fost concepute pentru a asigura un consum de carburant minim - la fel ca motoarele. Când mințile sclipitoare de la Chevrolet au conceput modelul Cruze, știau că fiecare aspect trebuie să fie special, mai ales experiența conducerii. Știau cât de distractiv va fi să conduci modelul Cruze și cât de frustrant ar fi dacă această experiență ar fi întreruptă. Astfel că l-au făcut și inteligent. Motorizările modelului Cruze au fost concepute să asigure un consum de 6,7-7,8 L/100 km, astfel încât să poți petrece mai puțin timp la stația de alimentare și mai mult timp pe șosea, adică acolo unde este locul fiecărui Cruze.

Transmisia

Eficiența motorului modelului Cruze este potențată și asigurată de relația acestuia cu transmisia automată cu 6 trepte de viteză cu schimbare foarte lină. Fiecare schimbare a treptei de viteză este calculată cu precizie pentru a asigura și distribui maximum de cuplu și putere ale motorului, ceea ce reduce uzura acestuia și reduce consumul de carburant.

LINIȘTEA SUFLETEASCĂ ESTE DISPONIBILĂ STANDARD

Chevrolet Cruze 2016 este conceput să îți asigure protecție în permanență, în orice situație, cu ajutorul combinației dintre inginerie strictă, tehnologie avansată și design intuitiv.

Body Frame Integral

Habitaclul este înconjurat de o celulă de siguranță extrem de rezistentă care absoarbe și distribuie forța unei coliziuni, asigurând protecție tuturor pasagerilor.

4 Airbaguri

Toți ocupanții autovehiculului beneficiază de protecție cuprinzătoare împotriva coliziunilor frontale și a celor laterale prin adăugarea a patru airbaguri.