Înapoi
  • Blue sapphire
  • Blue sapphire
Înainte

UN MPV CU FLEXIBILITATEA UNUI CROSSOVER ȘI MANEVRABILITATEA UNUI MODEL COMPACT

Orlando poate fi orice ai nevoie: are 7 locuri, ceea ce înseamnă că poți să transporți jumătate din echipa de fotbal la următorul meci. Multiplele configurații ale scaunelor te ajută să transporți obiecte voluminoase din punctul A în punctul B. Un autovehicul extrem de adaptabil? Da, absolut. Dar Orlando înseamnă și un design de SUV îndrăzneț, o manevrabilitate excelentă și tipul de tehnologie inteligentă de care te vei îndrăgosti. Descoperă Orlando aici.

TEHNOLOGIE INTELIGENTĂ

Te vei îndrăgosti de tehnologia inteligentă pe care o vei descoperi la bordul modelului Orlando. În special de Chevrolet MyLink, sistemul inovator de infodivertisment care funcționează cu smartphone-ul tău pentru a-ți oferi o multitudine de beneficii excepţionale – inclusiv o cameră video pentru parcarea cu spatele.

EXTERIOR SURPRINZĂTOR

Înapoi
Înainte

Orlando este surprinzător de diferit. Este o mașină care iese în evidență - și are toate motivele. Chiar dacă are flexibilitatea unui autovehicul pentru transport de persoane, postura sa lată și puternică, poziția ridicată de conducere și aspectul atletic şi atrăgător sunt toate caracteristicile unui SUV.

Disponibile într-o gamă de culori atractive, jantele de aliaj sunt dotări standard pentru nivelurile de echipare LT Plus și LTZ.

INTERIOR FLEXIBIL, STILAT

Orlando este la fel de stilat în interior ca și la exterior. Imaginile de mai jos prezintă cabina dublă inspirată de modelul Corvette și succesiunea lină a panourilor.

Știm că flexibilitatea este importantă pentru tine. Așa că, dacă e nevoie de spațiu pentru prieteni, bagaje, câini sau instrumente de golf, Orlando îţi oferă soluţii pentru a face acest lucru posibil. Orlando este cu adevărat ceea ce dorești să fie – și asta într-o clipă, deoarece scaunele se rabatează fără efort. Inclusiv scaunul pasagerului din față care, atunci când este rabatat, îți permite să transporți obiecte cu o lungime de până la 2,6 m.

Ai nevoie de locuri în care să-ți așezi lucrurile, așa că există o mulțime de suporturi pentru pahare și tăvi, după cum te așteptai, dar există și compartimente mascate. Cuplează-ţi smartphone-ul la sistemul Chevrolet MyLink și apoi ascunde-l de privirile indiscrete.

Îţi dorești confort. Considerând confortul șoferului prioritar, cadranele și sistemele de asistență sunt amplasate intuitiv, pe volan sau în apropiere de planşa de bord. Cadranele și instrumentele sunt bine iluminate. Pasagerii se vor bucura și ei de scaune încălzite pe rândul din mijloc (standard pentru nivelurile de echipare LTZ Plus) și de spațiu generos pentru picioare și cap.

Înapoi
Înainte

SIGURANȚĂ AVANSATĂ

Nimic nu e mai important decât siguranța persoanelor din mașina ta. Orlando are un punctaj de siguranță de 5 stele în urma testelor NCAP datorită dotărilor standard care includ:

6 airbag-uri, sistem de prindere pentru scaunul pentru copii ISOFIX și caroserie ranforsată care încorporează un sistem de absorbție a energiei de impact, pentru protecție în caz de accidente.

Control electronic al stabilității (ESC), sistem de monitorizare a presiunii în pneuri și sistem de monitorizare a unghiului mort cu alertă (pentru schimbarea în siguranță a benzii de circulație pe autostradă – opțional la modelul de echipare LTZ) pentru prevenirea producerii accidentelor.

PERFORMANȚA DE CARE AI NEVOIE

Cel mai important lucru este faptul că Orlando este un crossover care are manevrabilitatea unui autovehicul compact. Este agil, dinamic și stabil, îmbrățișând curbele și manifestându-se lin pe drumuri întinse.

Dinamismul este asigurat de o gamă de motoare economice, de la modelul turbo pe benzină de 1,4 litri dotat cu tehnologia start/stop până la varianta diesel de 2,0 litri. Modelul Orlando este disponibil cu transmisie automată.

Vezi specificațiile tehnice Orlando pentru o listă completă a motorizărilor.