Înapoi
  • Borocay  Blue
  • Borocay  Blue
Înainte

UN SUV URBAN, INTELIGENT ŞI COMPACT

Noul Trax este SUV-ul nostru de mici dimensiuni cu 5 locuri. Cu un design autentic şi proiectat pentru oraş, acesta oferă confort excepţional pentru pasageri şi capacitate flexibilă de încărcare, conectându-se în acelaşi timp la dispozitivele tale.

BUCURĂ-TE DE O EXPERIENŢĂ URBANĂ VERITABILĂ

Alege un sistem de propulsie performant pentru a-ţi continua aventura. Sunt disponibile două variante de motorizare, un motor turbo de 1,4 litri şi unul de 1,6 litri. Fiecare dintre acestea asigură un echilibru desăvârşit între performanţă şi consum redus de carburant, echilibru optimizat prin tehnologia Start/Stop, dotare standard pentru versiunile cu transmisie automată. Transmisia automată cu 6 trepte de viteză este disponibilă pentru anumite modele.

Înapoi
Înainte

Tracţiune integrală la cerere

Alege un motor cu tracţiune integrală disponibilă la cerere pentru a trece automat de la tracţiune pe puntea faţă la tracţiune integrală, alegerea ideală în situaţiile în care starea carosabilului este imprevizibilă.

EXPLOREAZĂ MAI MULT SPAŢIU FLEXIBIL

Cu o lungime de doar 4,25 m, modelul Trax facilitează deplasarea şi parcarea în oraşele aglomerate. La interior, tu şi până la patru pasageri veţi avea o vizibilitate excelentă datorită poziţiei înalte a scaunelor.

Înapoi
Înainte

În ceea ce priveşte încărcătura, portbagajul generos poate fi extins - cu scaunele din spate rabatate complet - ajungând la o capacitate de încărcare de 1370 litri. Acolo vei găsi şi o priză practică de 230 V. Cele opt configuraţii diferite ale scaunelor, inclusiv scaune spate rabatabile 60/40 şi scaunul pasagerului din faţă complet pliabil (poţi transporta obiecte cu o lungime maximă de 2,30 m) fac din Trax unul dintre cele mai flexibile SUV-uri de mici dimensiuni din oraş.

BUCURĂ-TE PRETUTINDENI DE DIVERTISMENT

Şi ai şi Chevrolet MyLink, sistemul de infodivertisment inovator care îţi permite să asculți muzica de pe smartphone prin intermediul sistemului audio al autovehiculului – şi multe altele, inclusiv o cameră video pentru parcarea cu spatele şi sistemul inteligent de asistență SIRI Eyes Free – pentru activarea în siguranţă a comenzii vocale.

MyLink este dotare standard pentru liniile de echipare LZ de top.

DEPLASARE ÎN SIGURANŢĂ

Ajutându-te să eviţi accidentele, sistemul StabiliTrak® optimizează constant tracţiunea autovehiculului. Datorită tehnologiei Bluetooth®, nu mai este nevoie să îţi iei mâinile de pe volan când efectuezi şi primeşti apeluri.

Senzorii de parcare spate declanşează o alarmă dacă te apropii prea mult de obstacolele periculoase din spatele maşinii.

Camera video spate a sistemului Chevrolet MyLink îţi permite să vezi în timp real în spatele maşinii ajutându-te astfel să parchezi în siguranţă.

Siguranţă în eventualitatea unui accident

Dacă te vei rostogoli cu autovehiculul Trax, structura sa este proiectată să suporte de patru ori greutatea normală a autovehiculului. Cele șase airbaguri, centurile de siguranţă cu prindere în trei puncte pentru toate cele cinci locuri şi sistemele de ancorare ISOFIX pentru scaunele pentru copii sunt dotări standard, la fel ca pedalele retractabile pentru şofer ce protejează partea de jos a picioarelor.